Luxe bonbons maken.

€ 41,50 (inclusief btw 9%)

Deze workshop is voor min. 2, max 4 personen vanaf 16 jaar tot………..

Leer van onze patissiers Michel en Larissa of Tristan hoe je de allerlekkerste chocolaatjes en bonbon’s maakt. Je krijgt uitleg over het werken met chocolade en de achtergrondinformatie. Je giet je eigen presenteer "blad" en de buitenkant (schelp) van de bonbon en krijgt uitleg over hoe een ganache of room vulling wordt gemaakt en vult hier jouw eigen gegoten bonbons mee, je leert de kunst van het doorhalen en maakt je eigen slagroomtruffels. Ook de opmaak van de bonbons mag niet ontbreken. Knoeien met chocolade, spuitzakken en vullingen gegarandeerd! 

Aan het einde gaan de bonbons mooi verpakt mee.

Thee of fris is inbegrepen.
Deze workshop duurt ongeveer 3 á 3,5 uur.

Informeer via info@mbakery.nl welke dagen nog beschikbaar zijn of geef een voorkeur op en kijken wij of deze nog beschikbaar is.

Prijs per persoon: € 41,50

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.